maandag 11 maart 2013

Home Sweet Home 50 - de Bijkeuken

Wij hebben hier een bijkeuken. Is heel fijn, want daar kun je lekker heel veel rotzooi in kwijt, je doet de deur dicht en je ziet er niks van! En de wasmachine en droger staan er, dus ik kan lekker beneden wassen. Nadeel is, behalve het sjouwen met volle wasmanden trap op - trap af, dat de kapstok er ook is. Meestal neem ik heel galant de jassen van bezoek aan, om die dan snel en ongezien in de bijkeuken te gooien. Soms zijn ze me echter voor, en staan er zo maar opeens verbijsterde tantes (we kregen nogal wat kraambezoek hè....) in het hok. Ik heb er wel eens een naar adem happend voorzichtig teruggebracht naar de bank, en haar bij moeten brengen met een kop thee met een scheut rum er in, heus waar. Dus vanmorgen maar eens aan de slag gegaan.

Voor:


En na:


Wat een verschil hè? Er staat inmiddels weer een tas klaar met spullen voor de Kringloopwinkel, en de sjaals, mutsen en wanten zitten in de Duplo-dozen (de Duplo zit allang in één grote bak). En ik vraag me wel af waarom er in hemelsnaam verf, lijm, siliconenkit, een schroevendraaier, spijkertjes, schuurpapier en duct-tape in de bijkeuken lagen. U mag nu dan ook de schuur niet zien, want uiteraard heb ik die spullen nu dáár ingegooid. Maar dat komt dan later wel weer een keer...


Home Sweet Home is een idee van Barbaramama. Hier kun je er meer over lezen en bij anderen meekijken.

10 opmerkingen:

 1. Haha, die sterretjes op die onderste foto :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja joh, het blinkt je nu echt tegemoet hoor daar

   Verwijderen
 2. oh wauw die sterretjes :-D je kunt echt enorm goed opruimen dan dat je er sterretjes van ziet :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk die eerste foto's, maar wat keurig netjes is't geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel! schaamde me wel een beetje hoor

   Verwijderen
  2. JE kan trots zijn! uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het gewoon ook snel een rotzooi is met een gezin ... Beetj bijhouden en klaar!

   Verwijderen
 4. Hahaha "Ik heb er wel eens een naar adem happend voorzichtig teruggebracht naar de bank, en haar bij moeten brengen met een kop thee met een scheut rum er in, heus waar. "

  Het ziet er nu prachtig uit! Ik zou de deur eruit halen als ik jou was ;))

  BeantwoordenVerwijderen