maandag 12 september 2011

Home Sweet Home 8 - Ceci n'est pas ma cuisine

Het begon zo goed vandaag. Helaas moest ik halverwege de dag naar het ziekenhuis, mijn moeder is weer opgenomen. In de auto dacht ik steeds maar "Nu nog niet, nu nog niet! Ik kan haar nog niet missen!"
Eenmaal daar aangekomen bleek er net een verpleegkundige aan haar bed te staan die een testuitslag kwam brengen: geen bijwerkingen van de laatste kuur, geen uitval van organen, nee, gewoon buikgriep. Nou kan een griepje fataal zijn, maar we gaan er van uit dat deze dat niet is. Daar móeten we van uit gaan. Dus.

Hier foto's van onze keuken. Een volgende keer komen foto's van hoe de keuken écht is, want dit zijn foto's gemaakt door een professionele fotograaf, voor toen we het huis te koop gingen zetten. De keuken is nog nooit, niet daarvoor en ook niet daarna, zó leeg en opgeruimd geweest. Nu waren wij gewoon thuis toen de fotograaf kwam, met een baby van een half jaar en twee poezen. Die waren opgesloten in de bijkeuken, tot hun grote frustratie. Kleine Puck zat in de box, die verdekt opgesteld stond achter het muurtje in de woonkamer. Wij hingen daar half overheen, want er was geen ruimte om te zitten of te staan, omdat alle meuk uit de keuken, in de woonkamer lag. Toen de foto's van de kamer werden gemaakt, stonden we in de keuken. Met een kwade kat op de arm, een huilende baby, alle meuk uit de woonkamer en tegen het hysterische aan. Anyway...

"...de verrassend ruime keuken is voorzien van een vijfpits gasstel, magnetron, oven en vaatwasser...."
Home Sweet Home is een initiatief van Barbaramama. Hier kun je er meer over lezen, en bij anderen meekijken.

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi en dan vooral toch de ijskast ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, lieve help!!! Wat je beschrijft is zó herkenbaar ;-) Maar eerlijk is eerlijk, je keuken ziet er opgeruimd uit :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit!! Ook ik ♥ de koelkast!
  Sterkte me je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen