vrijdag 4 mei 2012

vrije middag


Vanmiddag zit ik zo maar ineens helemaal alleen thuis. J. is aan het werk, en kleine Puck op het KDV. Hij gaat maar twee dagdelen per week, en alleen als J. en ik allebei werken. Eigenlijk zou ik slaapdienst hebben vandaag, maar door een onverwachte ruiling op mijn werk ben ik vandaag vrij. Omdat puckie de laatste dagen enorm ondeugend, speels en actief is en ik niet helemaal fit en wél moe, heb ik hem daarnet toch maar gebracht. En nou zit ik dus op de bank, me af te vragen of ik zal gaan schoonmaken (is hard nodig), boodschappen zal doen (ook), de film terug zal kijken die ik al weken geleden op nam maar die J. niet leuk vind (leuk) of gewoon maar zal gaan slapen? En ik wilde ook nog regenlaarsjes voor Puck gaan kopen, voor als hij lekker in de tuin aan het banjeren is. En vast wat voorkoken en invriezen voor komende week. En de badkamer een goeie beurt geven, en de radijsjes uitdunnen. En beneden alles stofzuigen en dweilen. En de koelkast schoonmaken, en twee boeken lezen, en eens rustig mijn wenkbrauwen epileren.
Inmiddels heb ik nog twee en een half uur voor ik hem op kan halen, en eigenlijk denk ik dat ik me maar beperk tot stofzuigen. En slapen. Die laarsjes en de boodschappen komen morgen wel, en koken doe ik wel als hij weer thuis is.
truste!

4 opmerkingen:

 1. Haha, herkenbare briljante plannen en dito uitvoering :D

  Slaap lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ook even gaan slapen, word gewoon al moe van al die dingen die je wilt gaan doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha, lekker zo'n middag!! Die groene laarsjes zien er trouwens wel heeeeeel aantrekkelijk uit....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. update... fijn om te horen dat het bij anderen ook zo gaat soms. Heb uiteindelijk de oven en het gasstel gepoetst, de was uitgezocht en de eerste klaar gezet (machine gaat aan als er goedkope stroom is), gekookt en aan één kant de ramen gezeemd aan de binnenkant. Verder wat tv teruggekeken maar niet geslapen. Ga ik zo doen!
  En die laarsjes zijn gewoon van S.capino, zes euro. Ik moet ze nog even in het echt zien, maar ik denk wel dat er een paar gekocht wordt morgen

  BeantwoordenVerwijderen