maandag 7 mei 2012

Home Sweet Home 36 - badkamerdrama

Nou ja... wilde ik vandaag dan een HSH-blogje wijden aan de keuken (ging vorige week mis), blijkt nu net dat het niet helemaal goed loopt in onze badkamer. Of eigenlijk loopt het juist iets te goed. Het water dan. Het loopt zelfs via onze badkamervloer zó de muur van de buren in! En daar komt het er aan de andere kant weer uit! Dat klinkt wel aardig, maar de buren vinden dat helemaal niet leuk. En wij natuurlijk ook niet.
Nu dromen we al een tijdje van een vernieuwde badkamer, maar daar hebben we eigenlijk geen geld voor. We sparen voor van alles, maar de badkamer zat er nog niet  bij. Gewoon, omdat we het wel willen maar het nog niet nodig is. Alles doet het nog, en dat het dan niet onze smaak is, nu ja.
Maar helaas. J. kreeg er spontaan hoofdpijn van. Die voorziet sloopwerk en de vloer eruit, en een nieuw plafond en doorgebroken muren enzo. Ik kan hem niet geruststellen, heb er geen verstand van...
Morgen bellen we de verzekering. En dan maar hopen dat het een beetje binnen de perken blijft.

Voor nu een paar plaatjes van gedroomde badkameronderdelen. Die er dus nóóit zullen komen, want te duur, onpraktisch, niet zuinig in gebruik en veel te weinig ruimte. Maar een mens mag dromen hè....
zucht. Gaan we nu de polis maar opzoeken.


Die douchespullen, die mogen wel. Krijg ik altijd voor verjaardagen enzo...
Home Sweet Home is een initiatief van Barbaramama. Hier kun je er meer over lezen, en bij anderen meekijken.

3 opmerkingen:

 1. Mooi he die droombadkamers :)

  Heel erg balen zeg van die waterschade, kan je nu ook niet douchen?

  In onze flat was dat ook, water ging zo hop, de berging van onderbuuf in. Dus wij de douche verplaatst en alles opnieuw getegeld. Nou ja, vooral manlief.

  In het vorige huis ook weer alles zelf gedaan. In dit huis hebben we het laten doen. Als je het wilt laten doen dan is Jack wel een aanrader. Kan je het bijna niet zelf voor doen... (www.klussenmetjack.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voorlopig maar niet douchen nee. En verder moeten we maar zien, ik weet het echt even niet hoor! Ik zal Jack in mijn achterhoofd houden... Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde al net zeggen...Die Weleda moet toch mogelijk zijn of niet?

  Home sweet home X.....en dream on!

  BeantwoordenVerwijderen