maandag 2 april 2012

Home Sweet Home 32 - Out of the box thinkingOndanks dat Kleine Puck al negentien maanden is stond de box hier nog pontificaal in de woonkamer. Ik had al een paar keer gedacht dat het ding nu echt maar weg moest, maar ja. Soms was het wel heel praktisch, bijvoorbeeld als ik aan het koken ben en N. het liefst alle laatjes en deurtjes open trekt en de inhoud over de vloer verspreid. En hij vond het zelf ook nog wel prettig, zo'n eigen hokje waar hij rustig kan spelen en waar de poezen niet in kunnen. En daar ging het mis! Wat ja hoor... een van de twee heren heeft in de box gepist. Hij had nog wel netjes het boxkleed opzij geschoven....grrr!

Eerst maar een lading Biotex erop (het helpt niet heel goed, maar je moet toch wat), en toen heb ik de box maar uit elkaar gehaald. Die staat nu in stukken in de bijkeuken, totdat ik genoeg puf heb om hem op zolder te zetten.

Maar nu weten we niet wat we met de ruimte moeten doen. Er staat nu even een lading speelgoed, maar eigenlijk is dat niet de bedoeling. Ik wil al het speelgoed in een paar dozen doen, die dan netjes in een kast kunnen. Maar wat dan te doen met de lege muur? Een stoel? Een mooie-dingen-tafeltje? Een plant? Niks? Ideeën zijn welkom! Misschien ga ik de muur wel schilderen, en sparen voor een nieuwe hoekbank. Die kan dan mooi in die hoek. Alleen dan hebben we weer een lege muur aan de andere kant. Mmmm. Ik ga me eens verdiepen in het hoe-en-wat van interior-decorating denk ik.

Home Sweet Home is een initiatief van Barbaramama. Hier kun je er meer over lezen, en bij anderen meekijken.

3 opmerkingen:

 1. En daar helpt Pinterest altijd zo lekker bij. Staat boordevol met ideetjes daar!

  Home sweet home X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou de ruimte lekker leeg houden voor als je misschien eens iets geweldigs tegenkomt waar je ruimte voor wilt hebben. En anders is het gewoon rustgevend, lege ruimte. Vind ik dan.

  Die heeft het wel lekker lang volgehouden in de box trouwens. Balen van je katten. Hoewel ze netjes opgevoed zijn blijkbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ruimt dat lekker op he, die box weg. Ik zou het ook lekker leeg houden. Heeft doe kleine man lekker de ruimte om te spelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen