zondag 29 april 2012

Klooien

Ondanks dat ik nog niet helemaal fit ben geniet ik volop van het lange vrije weekend. Gisteren een kinderverjaardag, morgen lekker nog vrij. Vandaag rommelen we wat aan, J. klooit in de tuin en ik werk de administratie een beetje bij. Kennelijk vond klein Pukkie dat ook wel een goed plan. Ik heb een doosje (ooit via MP gekocht, zit postpapier van Flow in) en daar bewaar ik papieren schatten in. Mooie uitgeknipte plaatjes, gratis ansichtkaarten, de spaarzegels van AH, en af en toe ga ik die eens fijn in zitten plakken. Kom ik net de keuken uit met een kop koffie, zie ik dit:


Goed. Inmiddels ligt hij op bed, en heb ik mijn spulletjes weer opgeruimd. Het motiveerde wel trouwens, alle losse papieren zijn nu ook weg.
Ga ik nu de was even opvouwen. En nog meer koffie drinken, en een beetje tv kijken, en lezen, en ook wat in de tuin klooien. Lekker!
Fijn weekend!

p.s. de bloempot is fraai hè?! haha. Eerder deze week kocht ik twee plantjes, hevig afgeprijsd. Helaas zaten er lelijke potjes omheen, die ik niet nodig had. Toen zijn Puck en ik ze maar gaan beschilderen, die nu op de foto staat is de mijne. Had ik al eens gezegd dat ik niet zo erg goed ben in creatief bezig zijn? Die van hem gooide puck even laten op de grond kapot. Hij vond hem ook niet zo mooi denk ik....

5 opmerkingen:

 1. Je kan ze ook geen seconde alleen laten he? Leuk zo'n eerste aanzet, gelijk alles op orde nu :D

  Voor je voortuintje zijn pronkbonen misschien leuk, die worden prachtig met rode bloemetjes en nog eetbaar ook :) Of courgettes, makkelijk te kweken en geve prachtige gele bloemen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, ik dacht juist dat als ze wat groter werden je ze wat meer los kon laten enzo... Courgettes vind ik wel een goed plan, pronkbonen heb ik nog nooit op, hoe smaken die?

   Verwijderen
 2. Hoi,
  Pronkbonen zijn snijbonen. Vanwege de rode bloemen (daar pronken ze mee) zijn ze 'n beetje apart, zijn ook wat harder met stevige schillen. Op tijd plukken, smaken goed.

  Je mag het recept plaatsen hoor, maar idd wel graag 'n linkje erbij. Was 't lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze houden je lekker bezig he ;-)
  Leuke pot trouwens hoor!

  BeantwoordenVerwijderen