dinsdag 3 april 2012

Met twee apies naar de dierentuin

Gisteren mochten Puck en ik met vriendin K. en vriendje L. naar de dierentuin. Zij hebben een abonnement, dus dat was wel heel fijn. De zon scheen, we konden voor de ingang parkeren én er waren jonge leeuwtjes (ik had eerst leeuwenwelpjes staan, maar dat stond zo gek vond ik. Moet je eens drie keer achter elkaar leeuwenwelpjes zeggen. Enniewee....)! Toen we voor de leeuwen stonden vond ik het gewoon een beetje eng, ik realiseerde me voor het eerst dat het wel heul grote, gevaarlijke dieren zijn. Toen een er van hen flink begon te brullen, brulde N. terug. Hij was kennelijk niet onder de indruk. De ijsberen waren ook indrukwekkend, maar vooral ook heel mooi. Hoe gaaf om die van dichtbij te zien zwemmen!

We hebben nog lekker een tijdje in de speeltuin gezeten. Wat leuk dat de jongetjes wat groter zijn nu, ze lopen allebei en klimmen overal in en op.


Samen op het schommel-hangmat-klimding.

Grotbewoners


hooggeëerd publiek

Het was een fijne ochtend. En de middag ook, want N. was zo moe, die heeft van half twee tot half vijf geslapen. Wat mij betreft gaan we dit vaker doen! En dan ook in het treintje, dat vond ik misschien nog wel het hoogtepunt.

4 opmerkingen:

 1. Ja dat moeten wij ook weer gauw eens doen, een dagje dierentuin! Zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. was echt leuk joh! nou vind ik een hele dag eigenlijk wel te lang hoor, zeker met twee van die peuters. Maar dan is een ochtend lang genoeg, en met een abonnement kan dat dus!

   Verwijderen
 2. Geweldig... wat zijn ze leuk die mannetjes :) en slapende kindjes is ook een fijne bijkomstigheid van een leuk dagje uit, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb ook even een tukkie gedaan...de was komt morgen wel weer ;)

   Verwijderen