vrijdag 27 april 2012

Pizza en meer fijne dingen
Hoe vinnu dit? Die pizza hierboven? Hij was het resultaat van een week besparen, zoeken naar aanbiedingen, voorraad opmaken en restverwerking. Meel voor het deeg had ik in huis, de tomatensaus was een restje pastasaus van eerder deze week, erover heen een bol mozzarella van één euro, stukjes salami van een hele salami van de E.uroshopper voor een euro. J. vond hem heerlijk. Ik zit al een uur misselijk te zijn op de bank, licht in het hoofd en met een rommelende buik. Humpf.

Hoe ging het verder? Voorlopig zitten we nog binnen het boodschappenbudget deze week, en dan heb ik waarschijnlijk genoeg in huis tot en met maandag. We hebben min of meer besloten op Koninginnedag niets extra's te doen, maar het gewoon te zien als een extra vrije dag. Even geen oranje tompoezen, kleedjesmarkten en Oranjebitter. Ik vind het elk jaar erg gezellig, maar als je wil besparen en je bent eigenlijk best toe aan een vrije dag, dan lijkt het logisch om gewoon thuis te zijn.

Ik kocht via Marktplaats dit boekje over besparen voor één euro,


ik kocht voor kleine Puck een spijkerbroekje van T.imberland (voor hen die dat iets zegt...!) in de Kringloop voor  € 2,25 en ik kreeg nog wat verjaardagsgeld, een taartenbon, een bloemenbon én een boekenbon. Kijk...dat schiet lekker op! Helaas kreeg ik ook een boete voor te hard rijden (tip van de week: let op de matrixborden) en moet er nog wat richting de vakantiepot.
Wel ging ik twee keer wandelend-met-kind in plaats van met de auto naar de winkels, bracht nog een tasje spullen naar de Kringloop, zette nog iets op Marktplaats en bedacht dat bevroren groente vijf minuutjes in de magnetron minder energie kost dan het op warmen in een pannetje op het gas.

Heb je heel de week zo je best gedaan, word je er beroerd van. Of zou het gewoon een virusje zijn? We gaan maar dapper door, ben benieuwd wat het resultaat is aan het einde van de maand.
Fijn weekend!

1 opmerking:

  1. Oh, het kan de pizza niet zijn! Pizza is lief! Hoop dat je je inmiddels beter voelt!

    Balen van die boete.

    Uiteindelijk betaalt je getob zich wel terug :)

    BeantwoordenVerwijderen