maandag 9 april 2012

Home Sweet Home 33 - Tweede paasdag

Behalve een bezoekje aan mijn vader (gezellig) en een tripje naar de rommelmarkt (hebben we overgeslagen uiteindelijk) stond er voor vandaag niets op het programma. Heerlijk. Maar zo rond half een kreeg ik opeens een ingeving: de vakantie! Moest nog worden gepland en geboekt! Dus.

De hele middag stond in het teken van vergelijken, rekenen, discussies (ik vind een boerencamping zonder sanitair echt te weinig, zeker met een kind van bijna twee...J. vindt dat wel back-to-nature en helemaal stoer), routeplanning en mailen naar campings. Na bijna vijf uur tobben hebben we het redelijk rond. We gaan heen met de boot via Frankrijk, en terug met de boot naar Hoek van Holland. En dan rijden we in iets minder dan twee weken een grote ronde om Londen heen, met stops in Canterbury, Brighton, Bath, Oxford en Cambridge. Als jullie nog tips hebben voor niet-te-missen dingen.... we horen ze graag.
Gaan we nu nog even genieten van het laatste restje paasweekend. En het huis opruimen. En alle paas-chocola opeten!

p.s. Morgen ga ik met kleine Puck helemaal naar noord Drenthe! Spannend hoor, als je nog niet zo lang je rijbewijs hebt.Home Sweet Home is een initiatief van Barbaramama. Hier kun je er meer over lezen, en bij anderen meekijken.

3 opmerkingen:

 1. Lekker een eindje rijden. Viel spass!!!

  Toffe vakantie. Wordt vast prachtig. En kamperen bij de boer-zonder-plee... tussen de koeien? Waaah!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We kijken er erg naar uit, volgend jaar weer iets milieuvriendelijkers... Ik trek de lijn bij eco-compost-toiletten hoor, als er echt geen voorzieningen zijn word ik heul ongelukkig

   Verwijderen
 2. Oooooh wat fijn om de vakantie weer te plannen he? Klinkt als een hele leuke reis hoor.

  Home sweet home X

  BeantwoordenVerwijderen