maandag 15 augustus 2011

Home Sweet Home 5 - De kledingkast

Vandaag niet zo'n mooi, sfeervol plaatje maar meer een vóór en een na. En wel van mijn/onze kledingkast. Als ik ergens niet van hou, dan is het winkelen-voor-kleding. Boeken, films, keukenspullen, eten, allemaal leuk. In dure winkels, kringloopwinkel of online.
Maar kleding...verschrikkelijk. Ik heb een vriendin (hallo G.!) die het heerlijk vind om kleding te kopen, maar ja, die is lang en slank en alles past en staat. Ze heeft dan ook heel veel kleren. En schoenen.
Ik dus niet. Ik had wel aardig wat, maar ik heb vandaag driekwart weggegooid. Niet in de Zak van Max (wie is die Max eigenlijk?), niet in de container voor de derde wereld, zelfs niet afgegeven bij de Kringloop, nee, gewoon weggemietert in de grijze container. Want overal mankeerde wel iets aan; vaal, gaatje er in, zoom los, onuitwasbare vlek er op. Het meeste droeg ik dan ook nooit. J. vroeg zich regelmatig af hoe ik een kast vol kleren kan hebben en dan toch vaak roep dat ik niets heb om aan te trekken. Nou...die kast vol is er dus niet meer. Nog een volle krat zwangerschapskleding naar zolder en dan ben ik klaar.

Het staat fijn opgeruimd, maar helaas...nou moet ik dus weer kleren gaan kopen. Ga ik toch ook maar online doen, of is er iemand die zich aanbied als personal shopper?Staat wel strak hè? Veelbelovend enzo!
Helaas! Wat een rommeltje zeg.

Nu is het dit. En dan heb ik nog drie spijkerbroeken weggegooid. Van die paarse fluwelen broek kan ik nog niet scheiden hoor. Leeg hè?


Home Sweet Home is een initiatief van Barbaramama. Hier kun je er meer over lezen, en bij anderen meekijken.

3 opmerkingen:

 1. Wow! Opgeruimd staat netjes. Lekker alles online kopen joh...lekker makkelijk.

  Home sweet home! (en ik heb je erbij gezet hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oei, ik heb denk ik zes keer zoveel... wil best een keer met je shoppen hoor, ik vind kleding kopen super. Wel lekker dat je kast zo leeg is, des te meer nieuwe spullen kunnen er in! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Barbara: ja, ga me daar vandaag maar eens op storten. Hoop dat ik iets vind!

  @ Anki: ik had dus ook best veel hè...vooral veel zwarte shirtjes! Ik zal aan je denken als het shoppen niet lukt...

  BeantwoordenVerwijderen