dinsdag 7 augustus 2012

To blog or not to blog

Bloggen, dat is zo iets, dat kan op veel manieren. Ik lees al een tijdje mee hier en daar, bij sommigen dagelijks, bij anderen af en toe. Er zijn mensen die prachtige blogs hebben, met schitterende foto's en een mooie lay-out. Er zijn er die schrijven alleen, en er zijn er die bij al hun logjes een foto of plaatje zetten. Ik lees geloof ik alleen blogs van vrouwen, ik weet eigenlijk niet waarom. Ik vind het leuk om in hun dagelijks leven mee te kijken, krijg wat mee van hun partners, kinderen. Hoe hun huizen er uit zien, en hun omgeving. Er zijn bloggers met een creatieve inslag, die maken mooie dingen (en die verkopen ze dan óók nog!). Er zijn er die zich vooral richten op besparen, of op de natuur, of op koken. Er zijn vast ook blogs over auto's, of konijnen, of over hoe je wasmachines moet repareren. Ik weet dat er iemand is die alleen over knopen wilde bloggen, maar ik weet niet of dat blog nog bestaat eigenlijk. Sommigen hebben meer dan vijftienhonderd hits per dag, en wel vijfhonderd volgers.
Ik heb niet zo veel volgers, maar ik vind het al heel bijzonder dat er mensen zijn die hier regelmatig komen kijken. Ik kijk af en toe de statistieken eens na, en er komen toch heus bezoekers. Sommigen laten een berichtje achter, vind ik helemaal leuk.


plaatje van het interweb

Momenteel zit ik in een soort blog-dip geloof ik. Ik weet niet waarover te schrijven, mijn hoofd zit vol maar er komt niets uit. Misschien moet ik ook maar een kader kiezen? Me meer richten op één onderwerp? Of juist maar gewoon lekker laten gaan, het komt wel weer misschien. Ik ga eerst maar eens bij mijn volgers op bezoek, dat heb ik nog niet eens bij iedereen gedaan. En misschien de lay-out wat aanpassen. Kijken of ik dat kan. Dus u zult het wel zien, of niet. Tot ziens!

2 opmerkingen: