woensdag 8 augustus 2012

soms hè

Dit wordt geen uitgebreid bericht, er komen geen namen en geen details in voor en ik schiet er ook niets mee op om het hier te schrijven. Maar soms is het nodig om even te spuien, het liefst zonder anderen pijn te doen.
In mijn familie (of eigenlijk zijn familie) zijn mensen die de dingen vooral op hun eigen manier doen. Dat is prima en zelfs prijzenswaardig, maar als er geen compromissen mogelijk zijn, en dat wat zij willen, haaks staat op wat wij willen, is het wel erg lastig. En zelfs pijnlijk.
De verjaardag van kleine Puck wordt nu dan ook gevierd op een ander tijdstip dan wanneer wij dat willen. Maar ja. Het is of dit, of ruzie. En tranen, en verwijten. En boosheid en teleurstelling en hoofdpijn en buikpijn. En dat wil ik niet. Bah.

Goed, bedankt voor uw aandacht. Ga ik nu maar eens een hele grote gevulde koek opeten.


6 opmerkingen:

 1. *gooit er een stukje zelfgebakken boterkoek achteraan*

  Dat kon je ook wel gebruiken he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh...lekker! nu wel hevig misselijk, maar dat was het waard. Bedankt!

   Verwijderen
 2. Familie heb je helaas niet voor het kiezen, en daar weet ik alles van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. pfff...jammer hè? je zou toch verwachten dat je als familie juist ontspannen en liefdevol met elkaar om kunt gaan! Maar goed, maandag is alles weer even achter de rug. Hebben jullie wel een soort compromis gevonden?

   Verwijderen
  2. Niet echt een compromis nee, ze komen gewoon helemaal niet meer.

   Verwijderen
  3. och, dat is wel erg verdrietig. Maar misschien geeft het ook wel rust? Ik hoop het maar. Al zal het vooral heel naar zijn.

   Verwijderen