woensdag 6 juni 2012

hallo....daar zijn we weer!


Zo maar een dag eerder dan gepland zijn we weer terug in Nederland. Engeland was heerlijk, fantastisch, mooi, leuk en zo nog wat superlatieven. Helaas was het er de laatste dagen ook vooral nat. Nu hadden we daar heus rekening mee gehouden, maar zo nat als het de laatste nacht was....en het wááide...! Omdat Kleine Puck niet in de bus wenste te slapen, hadden we er een tent bijgekocht waar hij en ik samen in sliepen. Die laatste nacht lag ik te bibberen op een nat luchtbed, onder een klam dekbed. Puckie sliep overal doorheen, maar J. verklaarde ons voor gek en haalde ons de bus in. Toch nog met zijn drieën in de bus geslapen! We mochten gelukkig eerder met de boot mee terug, dus nu vieren we het laatste stukje vakantie thuis.

Helaas bleek bij thuiskomst dat onze Flynn het hele huis had onder geplast. Mijn schoonmoeder, die de katten van eten heeft voorzien, was al aan het boenen geweest en had ze uiteindelijk maar in de bijkeuken opgesloten. Die stinkt nu nog harder dan een kattenbak. We hebben dus nog even wat te doen! En dan natuurlijk alles uitpakken, wassen, opruimen. Maar we doen het rustig aan.

Op bovenstaande foto klein Puckie in de tuinen van het wondermooie Blenheim Palace.  Meer foto's volgen later.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt zalig! Behalve die regen dan ;-)
    En wat een gave bus!! Is die van jullie?? Ik *hartje* transporters :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het was ook echt fijn, al is het thuis óók weer lekker. En die bus is niet van ons, het was een proef. We hebben hem gehuurd, mocht het bevallen dan wilden we er voor gaan sparen. Maar het is toch niet zo handig, straks met twee kleine ukken in zo'n bus. Misschien later....!

    BeantwoordenVerwijderen