zaterdag 16 juni 2012

filmJ. stuurde me een foto die hij in de auto had gemaakt. Ik moest even goed kijken, maar het bleek 8 mm. film camera te zijn. Eh....ja leuk. Denk ik. Eenmaal thuis bleek dat hij in een van de containers van het milieupark een koffer had zien liggen. Na wat gehengel had hij het ding boven, en de koffer was in goede staat. Hij mocht hem meenemen en nu staat hier dus een Sacar koffer met een complete Canon 814-XLS videocamera. Met extra lens, onderhoudsboekje en zelfs nog een rol film. Het ziet er allemaal prima uit, maar ja... Na wat gespeur op het het internet blijkt dat dit soort camera's best nog wat kunnen opleveren, zeker als ze in goede conditie zijn en met zo'n mooie koffer er omheen. Maar ik vind het zo'n mooi ding. En het lijkt me best leuk om er filmpjes mee te maken. Alleen, we hebben allebei een telefoon waar je ook mee kunt filmen, én twee fotocamera's die óók filmpjes kunnen maken. En dat doen we zelden. Zullen we het ding dan toch maar verkopen?
Voorlopig staat hij nog even hier. Mooi hè?

4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een gave vondst!! Geniet er nog maar even van. Wie weet, toch een nieuwe hobby. Ik vind het wel jammer dat we nauwelijks film hebben van zoonlief. Maar ik zie me uren (digitaal) materiaal nog niet bewerken tot goed kijkbare filmpjes. Ik lig momenteel hopeloos achter met foto's (scrappen)... dus...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja dat is hier ook wel zo... allemaal korte digitale filmpjes van drie minuten! Maar misschien een keer op een regenachtige zondagmiddag...?

   Verwijderen
 2. Het is in elk geval een prachtige vondst. Alleen al om neer te zetten en naar te kijken. Dat mensen zoiets gewoon 'wegflikkeren' hè...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nou, wij waren ook wel onder de indruk ja! Staat nu wel al weer een paar dagen in de gang, met een kind van bijna twee en twee katers die er steeds aanzitten...ik denk toch dat we hem maar gaan verpatsen!

   Verwijderen