dinsdag 26 juni 2012

echt waar

Ik weet even niet zo goed wat te schrijven, de zinnen die ik maak lopen niet en ik heb ook niet echt nieuws. Behalve dan dat we nu echt in blijde verwachting zijn. De echo was goed, de combinatietest was goed, de misselijkheid neemt wat af en ik heb al twee zwangerschapsbroeken aangeschaft. O mensen... we krijgen er nog een kindje bij! Nog wat onwezenlijk is het allemaal, we hoopten het zo maar het bleef spannend. Om toch nog een beetje een HSH-bijdrage te doen een foto van het babybedje dat ik zo mooi vind. We kopen het niet, kleine Puck sliep eerst in ons oude wiegje, en nu in een ledikantje van Marktplaats, maar ik vind het nog steeds mooi.


Ga ik nu weer even aan het idee wennen.


6 opmerkingen:

 1. fijn dat alles goed is!!!

  Lol.... blijft gek he? Kan het nu ook weer niet geloven dat er straks weer zo'n mini bijkomt. Nou ja ik geloof het wel maar ik kan me er nog zo weinig bij voorstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het ook raar hoor. Had bij N. vanaf het begin het gevoel dat het een jongetje was, en kletste ook de hele dag tegen hem, vanaf het begin van de zwangerschap! En was nu gewoon een beetje geschokt om te zien dat er echt-echt-echt een minimensje in mijn buik zit. Had het zelf nog niet zo door geloof ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig nieuws! Van harte gefeliciteerd. :-))

  BeantwoordenVerwijderen