donderdag 22 maart 2012

Rondje Rotterdam

Gisteren moest J. een examen doen. Als je IT-er bent moet je natuurlijk een beetje bijblijven, dus af en toe moet hij aan de bak. Gisterochtend werd hij om elf uur in de stad verwacht, en kleine Puck en ik gingen gezellig mee! We deden samen een rondje binnenstad. J. was eerder klaar dan gedacht, dus we dronken koffie met zijn drieën. Omdat hij héél goed gescoord had (945 uit 1000) mocht er wel een stuk cheesecake bij. En een bezoekje aan de platenboer.


rijloper (klik)

zomaar vanuit de vensterbank!


ik heb maar één boekje gekocht...hier wordt het gekeurd door N.


het was net Parijs
papier hier

duidelijk een gezin met allure...!

Mochten jullie je afvragen waarom N. er zo bedrukt uitziet...het arme kind heeft weer twee ontstoken oogjes. Eigenlijk wil ik er liever niks insmeren, maar als het morgen nog zo is dan gaan we naar de dokter hoor. En hij is nog verkouden ook nog.

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je Rotterdam op zo'n mooie manier kunt zien! Net Parijs..... ha ha, ik ga proberen dat ook te zien als ik morgen buiten ben!
  Sterkte met je mannetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen van de oogjes... Kindje van vriendinnetje Dee (rockenrollmama.blogspot.com) heeft dit ook gehad. Daarbij is het volgens mij uiteindelijk vanzelf over gegaan. Als je wil, kan ik het wel even bij haar navragen hoe het nu gegaan is. Misschien heb je daar wat aan en hoef je geen zalfjes te gaan smeren?

  Mooi gefotografeerd! En fijn van de leuke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ maarnietvangrijs: ja, dat Parijs...dat kwam door het mooie licht en dat bloemenstalletje stond daar zo blij te zijn... ik vind Rotterdam niet mooi, maar het is toch mijn stad hoor!

  @ Valhalla: ben benieuwd hoe Dee (ken ik stiekem wel van reacties bij jou!) het heeft opgelost. N. vindt dat gepiel met doekjes met gekookt water heel vervelend, maar dit is ook echt niet leuk meer...moet 's morgens gewoon zijn ogen open bikken!

  BeantwoordenVerwijderen