woensdag 11 januari 2012

daar word ik nou Heul Erg Blij van

foto van internet geplukt, de Fionia van Holmegaard. Of zoals hij hier heet: die glazen schaal uit de Kringloopwinkel.


Vandaag moet ik om vier uur gaan werken (nachtdienst) en heeft J. ouderschapsverlof, dus zijn we zo maar lekker een dag met zijn drieën thuis. En dan gaan we natuurlijk geen gezellige dingen samen doen, neeneenee, er moet opgeruimd worden! Drie dozen en een enorme tas vol spullen zijn net naar de Kringloopwinkel gebracht. En ik had al bedongen dat ik best iets mocht kopen daar als ik iets zag wat we beslist moesten hebben, dus toen alles ingeleverd was ging ik nog even op jacht. Een shirtje voor kleine Puck (van de H&M, in zijn kleur blauw, met de kaartjes er nog aan...!) voor € 2,- , een isoleerbeker (heet dat zo?) voor J.voor in de auto, kan hij lekker koffie drinken in de file, en voor mezelf een mooie schaal voor € 5,- . Klinkt leuk wel hè?
Ik was weg van de schaal, en heb hem thuis nog wat beter bekeken. Is het gewoon ook nog eens hartstikke design, Deens glas uit 1957. Van Per Lutken voor Holmegaard. Gesigneerd en wel. Had u er nog nooit van gehoord? Ik ook niet! En als het ding niets waard was geweest had ik hem nog steeds mooi gevonden. Maar ik vind het stiekem toch wel leuk...! Ik denk echt dat ik maar vaker op jacht moet.

2 opmerkingen:

  1. Hij is prachtig! Je bent een bofbips!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moest het meteen ff googlen maar volgens mij heb je daar een hele goeie koop aan gedaan! :) Plus dat ie vreselijk mooi is, natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen