maandag 27 januari 2014

Gelukkig nieuwjaar (mag nog wel toch?)

Hé hallo! Ik was er nog gewoon hoor. En voor u het vraagt; J., Kleine Puck en ons IsaLovisa óók nog. Gelukkig maar hè?!

De afgelopen tijd is er echter om ons heen nogal veel gaande. Op mijn werk wordt het steeds minder leuk. De laatste drie maanden van het jaar werkte ik toch weer 32 uur, omdat we anders de boel niet konden draaien. Niet fijn maar wel nodig. Puck en LovIsa gingen in die maanden ook drie dagdelen naar het KDV, en dat is behalve duur ook best wennen voor een plakmoeder. Inmiddels zit ik weer aan de 24 uur, maar het is nog maar de vraag voor hoe lang. De nachtdiensten gaan er uit, en hoe fijn ik het ook vind om niet meer 's nachts te werken, dit gaat natuurlijk wel consequenties hebben voor ons. Maar het meest vervelend is onze manager, die het voor elkaar krijgt iedereen onzeker te maken, te dreigen met overplaatsing en in haar eentje grote beslissingen neemt, zoals voornoemde nachtdienst-actie.
Iemand nog een leuke vacature? Hoeft niet per sé in de zorg. Ik kan ook typen en koken en schoonmaken en activiteiten begeleiden en worst verkopen en nog wel meer dingen. 

Verder overleed een van de zusjes van mijn moeder. Zij had hetzelfde, en haar ziekte verliep ook bijna identiek. Ondanks het verdriet was het ook goed dat ze kon gaan. Van de vier zussen is er nu nog maar één over. In maart krijgen mijn broer en ik een genetisch onderzoek.

Dan is er gelukkig ook nog leuk nieuws...! Mijn vader heeft een vriendin. Hij moet zelf nog aan het idee wennen, maar ze is een schat en wij zijn blij voor hem.
Over de financiën zal ik later een blogje schrijven, want die gaan redelijk maar niet alle doelen voor 2013 zijn behaald. Die moeten we dus maar bijstellen.
De kinderen groeien als kool, J. en ik zijn dit jaar tien jaar bij elkaar (dat vraagt toch wel om een bescheiden feestje?) en ik ga over twee weken een weekend naar Parijs. Niet met man en kinders, maar met een lief vriendinnetje die het wel aandurft om met mij in een piepklein appartementje zonder deur voor de wc te gaan zitten. Maar ook daarover later meer. Voor nu ga ik alle blogs die ik gemist heb bijlezen, en koffie drinken. O ja, het George Clooney-machien is niet meer. Hij bleef maar knipperen en vertikte het om koffie te zetten, dus we zijn weer terug bij de oude vertrouwde koffiezetter. Ook lekker, en scheelt weer geld! Jaja. Kan ik daar fijn franse koekjes van gaan eten.


deze ga ik állemaal proeven.